Nieuwe gezichten

Na vele jaren prettig samen gewerkt te hebben met mijn broer in supermarkt It Wiid en Eetcafé de Meerpaal heeft Wigle Westerlaan per 1 oktober 2016 een nieuwe uitdaging gevonden bij Snowcentrum Leeuwarden. Hierbij wil ik je dan ook hartelijke danken voor je enthousiasme en inzet die je hebt gedaan voor deze 2 bedrijven! Succes met je nieuwe uitdaging!

Groet, Lammert-Jan

Willem Pebesma en Christine Kuipers zullen de nieuwe gezichten worden voor dit seizoen.

Zij zullen zich even aan u voorstellen:

Hallo allemaal!

Wij zijn Willem Pebesma en Christine Kuipers en voor velen van jullie al bekende gezichten bij Eetcafé De Meerpaal. Willem is 25 en heeft de koksopleiding en leidinggevend keuken afgerond. Hij zal voornamelijk de keuken en snackbar voor zijn rekening nemen. Christine is 22 en studeert Orthopedagogiek in Groningen. Zij zal voornamelijk de bediening in het restaurant op haar nemen.

Voor komend seizoen zijn er een aantal dingen vernieuwd. Zo hebben we een nieuwe barista koffiemachine, een vernieuwd terras en interieur, en een aantal veranderingen op de menukaart.
Wij zijn weer open en hebben zin in een nieuw seizoen! We hopen jullie gauw te zien bij Eetcafé de Meerpaal!

Reacties zijn gesloten.