Personeel gezocht!

Voor het nieuwe seizoen zijn wij weer op zoek naar enthousiaste medewerkers voor ons eetcafé en supermarkt!

Lijkt het jou leuk om deze zomer in een gezellige, recreatieve sfeer, samen met een jong en dynamisch team, er helemaal voor te gaan en woon je in de omgeving van Eernewoude? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar de volgende toppers:

Hoofd bediening:

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar een fulltimer in de bediening. Wij zoeken iemand die:
– Horeca ervaring heeft
– Leiding kan geven aan een jonge groep mensen
– Houdt van organiseren
– Stressbestendig is tijdens topdrukte
– Fulltime beschikbaar is (36 uur/ week) vanaf april 2018 t/m september 2018

Voldoe jij aan bovenstaande omschrijving? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! (Leeftijd v.a 21 jaar). Zelfstandigheid en eigen initiatief worden zeker gewaardeerd! Samen met de chef-kok ben jij verantwoordelijk voor de roosters en dagelijkse leiding.

Toppers in de bediening:

Op zoek naar een leuke bijbaan deze zomer? Dan is een baan in de bediening misschien iets voor jou. Samen met het jonge team, zorgen jullie voor een gezellige avond voor onze gasten. Ben jij enthousiast, werk je met een glimlach en houd je van aanpakken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Leerlingkok:

Is koken echt jouw ding en wil je graag meer ervaring opdoen? Solliciteer naar de vacature leerlingkok en leer van onze kok. Natuurlijk wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd. Wij geven jou de ruimte om te ontwikkelen in een open en gezellige sfeer.

Supermarktmedewerkers:

Naast ons eetcafé, vind je supermarkt It Wiid. Dit seizoensbedrijf opent eind maart wederom de deuren. Wij zoeken scholieren/ studenten die deze zomer ons team willen versterken. De werkzaamheden bestaan uit vakken vullen, broodjes bakken, kassa bedienen en voorraad beheren.

Interesse? Mail dan nu je CV naar info@eetcafedemeerpaal.nl en wie weet zien wij jou binnenkort in Eernewoude!

Reacties zijn gesloten.